×

Játékszabályzat

Játékszabályzat – Nyerj ingyenes autómosást!

 

Er-Vo Team Tisztítási Kft. /// 2022. 03.01.- 03.07

A Nyereményjáték menete:

 1. A Nyereményjátékban kizárólag a nem cselekvőképtelen*, állandó*, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező*, természetes személyek* vehetnek részt.
 2. A Nyereményjáték időtartama: 2022. március 1-7.
 3. A Nyereményjáték menete: A játékban mindenki részt vehet, aki az 1. pontba foglaltaknak megfelel és aki elfogadható megfejtést kommentel a nyereményjáték posztja alá.
 4. A Nyereményjátékban megnyerhető ajándék: ingyenes külső autómosás az Er-Vo Team Tisztítási Kft. jármi vagy fehérgyarmati autómosójában.
 5. A nyertesek kihirdetésének időpontja: 2022. március 8-án, az Er-Vo Team Tisztítási Kft. Facebook oldalán.
 6. A Nyereményjáték nyertesei a szabályzatnak mindenben megfelelően játszó Résztvevők közül kerülnek ki.
 7. A Szervező a nyertest a Facebook oldalán fogja közzétenni. A nyertes feladata, hogy privát üzenetben felvegye a kapcsolatot a szervezővel a nyeremény átadásának egyeztetése céljából!
 8. Amennyiben a nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
 9. A Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának a jogát fenntartja.
 10. A Résztvevő a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.
 11. A Nyereményjáték Facebookon kerül promotálásra, de a Facebook semmilyen formában nem vesz részt a Nyereményjátékban, nem hagyta jóvá, nem támogatja és nem kapcsolódik hozzá.