×

Játékszabályzat

Er-Vo Anyák napi nyereményjáték

Er-Vo Team Tisztítási Kft /// 2024. 05. 02-05.05.

A Nyereményjáték menete:

 1. A Nyereményjátékban kizárólag a nem cselekvőképtelen, állandó, nyilvántartott magyarországi lakóhellyel rendelkező, természetes személyek vehetnek részt.
 2. A Nyereményjáték időtartama: 2024.05.02. 10:00 – 2024.05.05. 23:59
 3. A Nyereményjáték menete: A játékban mindenki részt vehet, aki a Er-Vo Team Facebook oldalán a meghirdetett anyák napi nyereményjátékról szóló posztban feltett kérdésre, a játékról szóló poszt alá a helyes megfejtést kommentel. A játékban 1 db Nyertest hirdetünk, akit sorsolás útján választunk ki.
 4. A Nyereményjátékban megnyerhető ajándék: 15.000 Ft értékű ajándékutalvány, amely az Er-Vo Team Tisztítási Kft. valamennyi szolgáltatásának igénybevétele esetén felhasználható fizetéshez, egy alkalommal.
 5. A Nyertes kihirdetésének időpontja: 2024.05.06. 10:00
 6. A Nyereményjáték Nyertese a szabályzatnak mindenben megfelelően játszó Résztvevők közül kerül ki.
 7. A Szervező a Nyertest a közösségi oldalán fogja értesíteni, aki ezután köteles felvenni a kapcsolatot Messenger üzenetben az Er-Vo Facebook oldalával a nyeremény átvételének egyeztetése céljából.
 8. A nyeremény készpénzre át nem váltható.
 9. Amennyiben a nyereményjáték során visszaélések, jelentős mértékű sportszerűtlen játék gyanúja merül fel, amely visszaélésre adhat lehetőséget, a Szervező fenntartja a jogot, hogy a promóciót szüneteltesse, vagy törölje.
 10. A Szervező a jelen részvételi és adatkezelési szabályzat változtatásának a jogát fenntartja.
 11. A Résztvevő a Nyereményjátékban való részvétellel tudomásul veszi és elfogadja a jelen játékszabályzatban foglalt valamennyi részvételi feltételt.
 12. A Nyereményjáték Facebookon kerül promotálásra, de a Facebook semmilyen formában nem vesz részt a Nyereményjátékban, nem hagyta jóvá, nem támogatja és nem kapcsolódik hozzá.